Maatwerk

Heeft u een klus waarvoor maatwerk vereist is? Geen probleem voor Joko Metaal, wij kunnen uw constructie werk, laswerk, frames, en bijv. complexe opslagmethodes voor u realiseren. Na overleg gaan we aan de slag voor een eerste ontwerp. Tijdens dit proces wordt er actief met u meegedacht. Vervolgens wordt in samenspraak naar de definitieve oplossing gezocht en het product naar uw wens gemaakt. Dus heeft u speciale frames, opslagmethodes, een speciale bakwagen of zelfs een chassis nodig, dan bent u bij Joko Metaal aan het juiste adres.

Zo hebben wij speciale stellingen gemaakt die geschikt zijn om haspels in op te slaan, stellingen voor de opslag van plaatmateriaal in verschillende afmetingen en draagvermogen.

Een ander sprekend voorbeeld van maatwerk is de zogenaamde “bakkenwagen”. In opdracht van een regionaal loonwerkersbedrijf hebben wij deze wagen van A tot Z gemaakt. Vanaf het onderstel tot aan het spuitwerk, accessoires en de verlichting heeft Joko Metaal deze bakkenwagen gefabriceerd.

Dus heeft u een uitdagende maatwerk klus, dan bent u bij Joko Metaal aan het juiste adres!